Nyheter

10.04.2018 Salg og markedsføring smelter sammen. Varmen og limet kommer fra IT. Dette kan gi mange jobber med spennende innhold. Se inspirasjon HER

27.03 De siste ukene har vi arbeidet intenst med å evaluere CRM løsning. SuperOffice er blitt evaluert da det har noen store fordeler med tilstedeværelsen i Skandinavia. Sannsynligvis lettere å rekruttere medarbeidere og forestå utvikling rundt omkringstående programvare. Selve CRM løsningen til Superoffice kan imidlertid virke noe gammeldags i forhold til videre utvikling. I sammenheng med våre ambisjoner fremstår PROSPERWORKS i samvariasjon med GOOGLE SUITE som et mer lovende alternativ. Avstand i tid, språk og geografi (San Fransisco) kan være en ulempe men det finnes mulige samarbeidspartnere i Norge heldigvis. På LinkedIn har vi lagt ut dette:

26.03.18 Idag relanserer vi et tankekart som viser hvor vi vil. Du kan se det her

22.01.18 CAN IT BE SO SO BE SO. Er dette et mulig slagord for vår virksomhet. Setningen gir uttrykk for en undring om at noe er mulig samtidig som det ligger en nysgjerrighet i det som åpner for at endringer kan skje.

08.11.17 Vi har idag fått et oppslag på Innomag. Du kan se det her

18.09.17 Vi er etablert som leietaker i PARKETTEN Brumunddal Næringspark. Link finner du her

16.09.17 Filmene har vi lagt inn som et valg på relevante områder i presentasjonen. Ellers er alle filmene presentert nederst på siden.

08.09.17 I forkant av valget i landet vårt 11. september har Ola Holen lagt ut et innlegg om det å starte bedrift i Norge. Link til dette finnes her:Kapital-Arbeid En revisjon

28.06.17 Filmene begynner nå å bli ferdige. Kun små justeringer gjenstår. Derfor blir de litt diskret lansert foreløpig. Filmene presenteres nederst på våre sider. De har en slags rekkefølge men alle sammen kan tittes på hver for seg og uavhengig av hverandre.

16.06.17 Den siste måneden har vi arbeidet med å lage filmer som beskriver elementer av Seminar Forums utviklingsplaner. Filmene er utviklet og produsert i samarbeid med Joda kommunikasjon ved Piotr Matecki. Filmene vil bli publisert i løpet av sommeren.

10.03.17 Vi har i dag lagt ut informasjon om Seminar Forum AS på Innobørs. Møteplassen for gründere og investorer

05.03.17 Rema 1000 flytter inn i Nygata 4 og åpner dørene før jul. Brumunddals nye handelshus blir det omtalt som. Ca 4000 kvm i  Nygata 4 (Næringsparken) blir i løpet av året omdannet til handelshus. Det blir spennende å se hvem andre vi får som naboer etterhvert. Det skal investeres 100 millioner kroner i bl. a ny fasade.

13.02.17 Før jul fikk vi godkjenning på vårt skattefunn prosjekt. Dette er en solid oppmuntring for våre ambisjoner. Utdrag fra vår måsetting med prosjektet følger under.

Utvikle salgs- og internettbaserte systemer som vesentlig forbedrer salgs- og
kjøpsprosessen i B2B markedet.
Herunder:
– Vesentlig forbedret CRM
– Beslutingsstøttesystem (BSS) med intelligente grensesnitt for
behovsrådgivning
– Kommunikasjonsportal (mellom kjøpere og selgere i B2B)
– AI (kunstig intelligens) baserte systemer for målgruppeidentifikasjon
(forprosjekt)
 24.05.16 I fjor høst var vi veldig fokusert på at tilgang til finansielle ressurser var viktig for å utvikle behovsrådgivning som fag. Vi valgte å gå videre med de ressurser vi hadde. Det har nok vist seg at at våre vurderinger var riktige da. Det er krevende å utvikle dette.  Planen var å utvikle  tjenesten behovsrådgivning slik den er først for så å videreutvikle arbeidsmåten deretter. Vårt prosjekt «Handshake» ligger derfor foreløpig på vent. Fremover nå må vi fokusere på normal drift med minimale kostnader i påvente av at noe skal skje.

13.10.15 Vi har tenkt å utvide med flere behovsrådgivere fremover mot nyttår.

12.10.15 Seminar Forum AS planlegger nå å flytte inn i egne lokaler i Brumunddal. Aktuelt er Berger Langmoens  opprinnelige kontorlokaler i Brumunddal Næringspark.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.