Publisert Legg igjen en kommentar

Investor (Business Angel) med innsikt i  salgsprosesser i B2B markedet.

Lønnsom investering        

Vi har arbeidet med dette i lang tid.Vår plan har hele tiden vært å komme dit vi er nå. Klare til å fly. Vi har lært, forstått og ser sammenhenger som gjør oss istand til å utvikle noe ingen har sett før. Våre ambisjoner er store. For å se elementene i  vår virksomhet kreves det innsikt og erfaring fra profesjonelt salgsarbeid. For å komme videre trenger vi  ressurser.
  1. Introduksjonen av dette for nye medarbeidere er en krevende prosess. Dette er også en fordel fordi vårt konsept ikke er så lett å «oppdage». Vårt produkt er behovsrådgivning gjennomført med en spesiell innsikt og kompetanse. Denne tjenesten krever tid og innsats å utvikle. Vi snakker egentlig om utvikling av vårt «tjenesteprodukt».
  2. Vi har fått godkjenning fra Norges Forskningsråd (Skattefunn) til å utvikle programvare for vår virksomhet.Du kan lese mer om det her

Vi vil  gjerne komme i kontakt med deg som vil investere i dette.  Er du forretningsengel eller investor med ovennevnte innsikt så ta gjerne kontakt med oss på telefon/SMS 92040891. Innsikt i salg og/eller kjøpsprossesser er en stor fordel da vi liker å «teste» våre strategier underveis.

Vi holder til i Brumunddal, Ringsaker  slik at en forankring geografisk kan være en fordel.

Hvis du lurer på hva som er spesielt med vår virksomhet kan du se på:Det unike

Vi har en enkel presentasjon på Innobørs

Vi har laget en modell for investering. Den kan du se her:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.